BOIC

Als federatie kan u in het kader van het voordelenprogramma van het BOIC genieten van uitzonderlijke voordelen bij onze partners.

Win tickets voor het Wereldkampioenschap Acrobatische Gymnastiek

In de lente van 2018 is Antwerpen van 13 tot 15 april gaststad voor het Wereldkampioenschap Acrobatische Gymnastiek. Eén week voor het wereldkampioenschap - van 4 tot 10 april - staan op dezelfde locatie de World Age Group Competitions op het programma. Hier komen de beloftevolle jongeren in actie. Wilt u onze Belgische top aan het werk zien en een gratis duo ticket winnen, doe dan mee aan onze wedstrijd.

Kans maken op één van de 10 duo tickets doet u zo :

Stuur vóór vrijdag 30 maart 2018 – 10u00 een e-mail met uw naam, voornaam en antwoord op onderstaande wedstrijdvragen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als vermelding “ACROBATICS”.

De twee wedstrijdvragen zijn :

  1. 1. Waar in Antwerpen vindt het Wereldkampioenschap Acrobatische Gymnastiek plaats?
  2. 2. Hoeveel inschrijvingen zullen wij ontvangen hebben op vrijdag 30 maart 2018 – 10:00?

U bent niet bij de gelukkigen, niet getreurd er zijn nog tickets beschikbaar via https://www.teleticketservice.com/tickets/2017-2018/wk-acro-2018

Over acrobatische gymnastiek
Acro is een gymnastiekdiscipline die uitgevoerd wordt in teamverband en waarbij er geturnd wordt op een verende gymnastiekvloer. In deze gymnastiekdiscipline worden indrukwekkende piramides afgewisseld met salto’s, tumbling en dans. Dit alles wordt samengevoegd tot een oefening en uitgevoerd op muziek. In deze discipline behoort België bij de absolute wereldtop. Uitgebreide informatie vindt u op www.acrobatics2018.com.

Win een exclusieve Team Belgium Samsonite koffer

Sinds 26 februari zijn de atleten die deelnamen aan de Winterspelen van PyeongChang terug in Belgenland. Zij kwamen naar huis met één mooie medaille, de historische zilveren medaille gewonnen door Bart Swings. 20 jaar, sinds de Spelen van Nagano in 1998, was het geleden dat België een medaille won op de winterspelen. Om dat te vieren, schenken wij een exclusieve Team Belgium Samsonite reiskoffer weg.

U wil net als Bart Swings ook reizen in stijl met zo’n exclusieve Samsonite reiskoffer, beantwoord dan onderstaande wedstrijdvragen en stuur vóór vrijdag 30 maart 2018 - 10u00 een e-mail met naam, voornaam en antwoord op onderstaande wedstrijdvraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als vermelding “SAMSONITE”.

De 2 wedstrijdvragen zijn:

  1. 1. Wat betekenen de Koreaanse tekens op de Team Belgium koffer?
  2. 2. Hoeveel deelnames zullen wij ontvangen op vrijdag 30 maart 2018 – 10:00?

Mvg,

TEAM BELGIUM

Klik op onderstaand logo voor het organogram van het BOIC met zijn commissies

logo

Follow Us

Facebook

Contact

Gwenda Stevens - Voorzitter
Eeuwfeestlaan 62
9840 De Pinte

T. +32 497 73 49 78
M. Gwenda Stevens

Verantwoordelijke website

Etienne Goormachtigh

M. Etienne Goormachtigh