7/02/2019 - Vlaams ergometerkampioenschap voor scholieren 

vlergokamp  Op woensdag 6 februari wordt in de Topsporthal in Gent in samenwerking met MOEV het 3e Vlaams Kampioenschap ergometerroeien voor scholieren gehouden. Naar jaarlijkse gewoonte verzamelen de Vlaamse roei enthousiastelingen van de 2e en 3e graad, jongens en meisjes, zich om de beste tijden op 250m neer te zetten. Van 13u30 tot 16u30 kunnen tijden neergezet worden. Hier hoeft niet voor ingeschreven te worden, iedereen heeft voldoende tijd om zijn besttijd neer te zetten of te verbeteren. Daarna worden de prijzen uitgereikt.
Zowel ervaren als minder ervaren roeiers zakken af naar Gent. Ofwel hebben de scholieren reeds club ervaring, ofwel kwamen de scholieren via het scholenproject ergometerroeien met de sport in aanmerking. Maar ook gemotiveerde scholieren die op deze manier het roeien leren kennen zijn uitgenodigd. Ook zij kunnen hun talenten tonen en prijzen winnen.
Ook jullie club is uitgenodigd om met een groep naar de topsporthal in Gent af te zakken. Graag zien we jullie jonge roeiers en roeisters het tegen andere jonge wolven opnemen.

 

 

Studentenroeien (int)

EUC2019Sweden

 

Follow Us

Facebook

Contact

Gwenda Stevens - Voorzitter
Eeuwfeestlaan 62
9840 De Pinte

T. +32 497 73 49 78
M. Gwenda Stevens

Verantwoordelijke website

Etienne Goormachtigh

M. Etienne Goormachtigh